GDPR op maat van jouw bedrijf (Dutch course)

Wanneer bent u klaar voor de nieuwe privacywetgeving of beter gezegd voor de nieuwe Europese wet over de bescherming van de persoonlijke gegevens?

Na deze cursus heeft u alvast een stevig plan van aanpak! En neen, het is nog niet te laat.

Komt de privacycommissie (CBPL) in uw onderneming op bezoek op 26 mei? Neen, maar op een aantal zaken moet u wel voorbereid zijn. Op basis van uw business case maken we de opleiding heel praktisch.

INHOUD

We verwerken de theorie, met een serie voorbeelden, en werken de meest prangende vragen van de deelnemers uit. We delen praktijkkennis zodat iedereen goed voorbereid en pragmatisch in het eigen bedrijf verder aan de slag kan.

Werkt u grensoverschrijdend met gevoelige data of besteedt u de verwerking van persoonlijke data uit? Deze specifieke situaties, maar ook uw vragen over marketing, HR, vrijwilligers, monitoring, automatische beslissingen, enzovoort, worden beantwoord.

Tenslotte besteden we aandacht aan de oplossingen die u helpen bij het beschermen van uw data. ZIONSECURITY en B-RISC hebben daarvoor de handen in elkaar geslagen en delen elkaars expertise.

TRAINER

Rudy Muls is consultant privacy, met een stevige achtergrond in informatiebeveiliging en bedrijfscontinuiteit. Naast theoretische kennis, ondermeer met het DPO-postgraduaatsdiploma en internationaal erkende certificaten, heeft hij ervaring in een diversiteit van bedrijven.

LOCATIE & TIJDSTIP

ZIONSECURITY HQ, Wingepark 5B/102 - 3110 Rotselaar

5 dagen trainingen:

  • Woensdag 2 mei
  • Donderdag 3 mei
  • Woensdag 9 mei
  • Woensdag 16 mei
  • Donderdag 17 mei

PRIJS

De prijs voor deelname aan deze training bedraagt 2.500,00 EURO (excl. BTW) per persoon.

Enroll now

Buyer information
Registrant information
Work information